Jäsenyys

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
Samasta linkistä suomen- ja ruotsinkielinen hakemus


Kuulumalla Suomen Kätilöliittoon saat seitsemän kertaa vuodessa ilmestyvän Kätilölehden kotiisi. Kätilölehti on alan ainoa julkaisu Suomessa ja se käsittelee viimeisimmät uutiset ja virtaukset koko kätilötyön alueelta.

Kätilöliiton jäsenenä sinulla on oikeus osallistua sen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin .

Kun jäsenyytesi on kestänyt yhtäjaksoisesti kaksi vuotta, on sinulla oikeus hakea Kätilöliitolta stipendejä ja apurahoja .

Kuulumalla oman alueesi paikalliseen Kätilöyhdistykseen kuulut Kätilöliittoon. Kätilöyhdistyksiä on maassamme 16 ja niiden toiminta on erittäin vireää. Paikallisyhdistykset järjestävät kaikenlaista toimintaa koulutuksista illanviettoihin.

Kuulumalla Kätilöliittoon olet automaattisesti jäsenenä myös Pohjoismaisessa Kätilöliitossa (NJF), Euroopan Kätilöliitossa (EMA) sekä Kansainvälisessä Kätilöliitossa (ICM).

Kätilötutkinnon suorittaneena ja Kätilöliiton jäsenenä sinulla on oikeus kantaa Suomen Kätilöliiton sinistä jäsenmerkkiä ja Pohjoismaista Elämänpuu-kätilömerkkiä.

Suomen Kätilöliiton toimisto palvelee jäseniään arkisin sähköpostitse osoitteessa toimisto@suomenkatiloliitto.fi tai puhelimitse 040 701 8225.Jäsenmaksut

Suomen Kätilöliiton jäsenmaksu vuonna 2016

48 €                 Varsinainen jäsenmaksu

25 €                 Alennettu jäsenmaksu:  Äitiys-, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat; työttömät; eläkeläisjäsenet. Kokopäivätoimiset jatko-opiskelijat (mahdollinen työssäkäynti < 50 %; yliopisto- tai ylemmät ammattikorkeakouluopinnot)          

Jäsenmaksusta vapautettuja ovat Liiton ja yhdistysten kunniajäsenet, lähetys- ja kehitysyhteistyössä olevat sekä peruskoulutuksessa olevat kätilöopiskelijat.