Opiskelijalle

Onnea, valintasi osui nappiin!

Kätilöliiton opiskelijajäsenyys on maksuton. Opiskelijajäsenen postilaatikkoon kolahtaa seitsemän kertaa vuodessa Kätilölehti-Tidskrift för Barnmorskor, josta voit lukea ajankohtaisimmat ja uusimmat uutiset ja asiat kätilötyön koko alueelta.


Opiskelijajäsenenä sinulla on
  • Mahdollisuus osallistua kätilöyhdistysten ja Liiton jäsenille järjestettäviin opintopäiviin ja koulutustilaisuuksiin opiskelijahintaan
  • Mahdollisuus osallistua sen kätilöyhdistyksen toimintaan, jonka jäseneksi olet liittynyt.
  • Mahdollisuus saada jäsenpalvelua Liiton toimistosta.
  • Mahdollisuus hakea Liitolta apurahaa ja stipendiä opiskelijajäsenyyden kestettyä yhtäjaksoisesti kolme vuotta.
  • Jäsenyys Liiton kautta Pohjoismaisessa Kätilöliitossa (NJF), Euroopan Kätilöliitossa (EMA) ja Kansainvälisessä Kätilöliitossa (ICM).

Myös Tehyn jäsenyys on kannattavaa edunvalvonnan vuoksi. Täältä löydät lisätietoja Tehyn jäsenyydestä: www.tehy.fi/jasenelle/.

Kätilöliiton opiskelijatyö

Kätilöliiton hallituksessa opiskelija-asioista
vastaa Anna-Kaisa Kokkonen ja Mariette Pontán. Työryhmässä on mukana myös Mari Soini.

"Voit ottaa yhteyttä tarpeen mukaan niin opiskelijana, opiskelijavastaavana tai kätilötyön opettajana kaikkiin opiskelu/opiskelija-asioihin liittyen." anna-kaisa.kokkonen(at)suomenkatiloliitto.fi tai mariette.pontan@suomenkatiloliitto.fi

Jokaisella yhdistyksellä on omat opiskelijavastaavat, joihin voi myös olla yhteydessä. Tarkista tiedot oman alueesi yhdistyksen hallitukselta.