Opiskelijalle

Onnea, valintasi osui nappiin!

Kätilöliiton opiskelijajäsenyys on maksuton. Opiskelijajäsenen postilaatikkoon kolahtaa seitsemän kertaa vuodessa Kätilölehti-Tidskrift för Barnmorskor, josta voit lukea ajankohtaisimmat ja uusimmat uutiset ja asiat kätilötyön koko alueelta.


Opiskelijajäsenenä sinulla on
  • Mahdollisuus osallistua kätilöyhdistysten ja Liiton jäsenille järjestettäviin opintopäiviin ja koulutustilaisuuksiin opiskelijahintaan
  • Mahdollisuus osallistua sen kätilöyhdistyksen toimintaan, jonka jäseneksi olet liittynyt.
  • Mahdollisuus saada jäsenpalvelua Liiton toimistosta.
  • Mahdollisuus hakea Liitolta apurahaa ja stipendiä opiskelijajäsenyyden kestettyä yhtäjaksoisesti kolme vuotta.
  • Jäsenyys Liiton kautta Pohjoismaisessa Kätilöliitossa (NJF), Euroopan Kätilöliitossa (EMA) ja Kansainvälisessä Kätilöliitossa (ICM).

Myös Tehyn jäsenyys on kannattavaa edunvalvonnan vuoksi. Täältä löydät lisätietoja Tehyn jäsenyydestä: www.tehy.fi/jasenelle/.

Kätilöliiton opiskelijatyö

Opiskelijatyöstä Kätilöliitossa vastaavat Maarit Männistö, Päivi Oinonen, Anitta Nykyri ja Hannamari Niemelä. Työryhmässä on mukana myös Mariette Pontán.

"Voit ottaa yhteyttä tarpeen mukaan niin opiskelijana, opiskelijavastaavana tai kätilötyön opettajana kaikkiin opiskelu/opiskelija-asioihin liittyen." Sähköpostia voit laittaa opiskelijavastaaville etunimi.sukunimi@suomenkatiloliitto.fi

Jokaisella yhdistyksellä on omat opiskelijavastaavat, joihin voi myös olla yhteydessä. Tarkista tiedot oman alueesi yhdistyksen hallitukselta.